Kuşadası Hakkında

Phoenix Paragliders olarak sizleri ülkemizin güzide şehri Aydın’da, Kuşadası ilçesindeki Güzelçamlı bölgesinde gökyüzünde kuşlar gibi özgür olmaya davet ediyoruz.

Kuşadası Hakkında

Kuşadası’nda yamaç paraşütü yapmak için sizleri otelinizden alıp, özel araçlarımızla uçuş noktasına biz götürüyoruz. Uçuş noktası olarak gideceğimiz güzergahta en güzel doğa manzaralarını izleme şansı bulacaksınız. Uçuş noktası 1000 metre yükseklikte ve Kuşadası’nın merkezine yaklaşık 30-40 dakika uzaklıkta müthiş bir doğal alana sahip Güzelçamlı beldesindedir. Uçuştan önce size gerekli olan ekipmanların tümünü biz sağlıyor olacağız. Ayrıca size güvenli bir uçuş için özel sigortası da yapmaktayız. Uçuştan hemen önce profesyonel pilotlarımız size brifing vererek, kalkışta ve inişte neler yapmanız veya yapmamanız gerektiğini detaylıca anlatacaklardır. Sonra pilotunuzla birlikte hafif bir koşu yaparak havalanmaya başlamış oluyorsunuz.

Uçuş sırasında eşsiz manzarayı izlerken kendinizi kuş gibi hissedebilirsiniz. Gökyüzünde özgürce uçarken, Kuşadası’nın harika manzarasını seyrediyorsunuz. Hemen altınızda Ege’nin hırçın mavi suları, önünüzde inanılmaz bir doğa manzarası ve diğer tarafta ise Güzelçamlı’nın harika koyları mevcut olacak. Uçuş süresi hava şartlarına göre 20-25 dakika arasında değişmektedir . Uçuş boyunca en son teknoloji kameralarımızla fotoğraf ve video çekimlerinizi de yapıyor ve bu unutulmaz anları sizin için ölümsüz kılıyoruz.

İniş sonrasında harika fotoğraflarınızı kısaca izledikten sonra sizi tekrar alındığınız konuma özel araçlarımızla geri bırakıyoruz. Bu arada uçuştan sonra kendinizi çok enerjik ve mutlu hissedeceğinizi tekrar hatırlatalım. Yamaç paraşütü yapmak hem fiziksel, hem de ruhsal olarak size iyi gelecektir. Gökyüzüne bir kez dokunduğunuzda bu eylemi tekrarlamak isteyeceğinizi garanti ederiz.

Kuşadası’nda yamaç paraşütü yapmak için herhangi bir yaş veya kilo sınırı yoktur. Ancak kalp, solunum veya iskelet sorunu olanlar, hamileler uçuş yapamazlar. Ayrıca alkollü olduğunuzda uçuşunuza müsade edilmeyecektir. Uçuş için rahat kıyafetler ve spor ayakkabılar giymeniz önemle tavsiye edilir. Elbette güneş gözlüğünüzü de unutmamalısınız!

Kuşadası’nda yamaç paraşütü yapmak isteyenler için, Phoenix Paragliders olarak sizlere en iyi hizmeti vermeye hazırız. Bizimle iletişime geçmek için web sitemizin bize ulaşın kısmında yer alan iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz. Sizi hemen bugün gökyüzüne davet ediyoruz!

 

HEMEN REZERVASYON YAPIN!